luni, decembrie 31, 2018

Proasoape pliate din hartie!

Proasoape pliate din hartie!


Cum as defini eu​ ​proasoapele pliate​ ​din hartie? Simplu: servetele din hartie fina si de calitate, pliate pe nevoile consumatorilor.

Daca sunt bine alese, adica albe si fine, ele sunt utile de la evenimente, serbari si inmormantari, pana la petreceri, baie si bucatarie.
Da, cu un astfel de prosop pliat iti poti sterge lacrimile de emotie cand urci pe scena sa primesti un premiu, iar daca ai uitat batista sau servetelel personale de hartie acasa, te apropii discret de masa aranjata si iei din pachet un servetel sa il ai la indemana, sa nu te vada lumea cu lacrimile siroind pe obraji.


Acestea sunt lacrimi de fericire, dar pot fi si de tristete. Am vazut multa lume la inmormantari folosind batistele de hartie, fiindca din celelalte nu se mai fac. Da, un servetel din hartie, care sa nu agreseze fata sau ochii si sa retina lacrimile este util in astfel de imprejurari nefericite si apartinatorii grijulii, ar trebui sa puna la dispozitia participantilor la ceremonia funerara prosoape pliate.
Trebuie sa va spun ca lucrez intr-o scola si am avut ocazia sa vad cat de utile sunt aceste produse si in clase. Sandvisurile copiilor sunt impachetate de mamicile grijulii ori in pungute din plastic sau folie de aluminiu, ori direct in servetele sau servetelele sunt puse obligatoriu ca micutii sa le poata aseza pe banca si sa manance pe ele sa nu dea resturi de mancare pe jos.
Tot cu ajutorul lor sau al batistelor nazale se tamponeaza suprafetele, cand se varsa apa sau suc pe banca sau parchet. Uneori din neatentie, elevii isi varsa sticlele cu apa sau suc in ghiozdan, peste carti, caiete si carnetul de note. Atunci am vazut, cum ii sare pe loc in ajutor elevul care are de la mamica lui prosoapele de hartie la el.
Erau clase in care, elevii care aveau mereu la indemana: servetele nazale, prosoape pliate si servetele umede erau considerati vedetele clasei, fiindca mereu colegii aveau nevoie de ei.


Prosoape hartie pliate V fold, 150 buc / pachet, 2 straturi, AQA Choice reprezinta alegerea ideala deoarece:

  -au doua straturi, sunt usor laminate, deci absoarb apa si usuca mainile

eficient si uniform

  -pachetul este mare, contine 150 de servetele si poate fi folosit o perioada mai indelungata. Este de apreciat faptul ca produsul se vinde numai la bax, iar acesta contine 20 de pachete ca clientul sa aiba asigurat necesarul de prosoape pliate o perioda indelungata.


Adeptii servetelelor colorate au la dispozitie mai multe nuante de servetele verzi si speram ca in curand sa se gaseasca si servetele maro, asa cum sunt role de hartie de acesta culoare.

Daca in mod curent folosim prosoape pliate albe sau monocolore (verde, rosu), la mesele tematice ne place sa avem servetele pliate impimate in ton cu anotimpul sau cu sarbatoarea respectiva.

In magazinul prezentat mai sus, in afara produselor obisnuite de hartie se pot comanda si cearceafurile din hartie, atat de utile spitalelor, cabinetelor de infrumusetare si familiilor care au un bolnav ce nu se
poate ridica din pat.

Daca este nevoie, se ofera si informatii in plus si consultanta de catre expertii de serviciu inaintea plasarii comenzilor.

Niciun comentariu: