miercuri, noiembrie 12, 2014

Anunturi evolutia! Cherestea AdyProsperConstruct

Societatea romaneasca evolueaza intr-un ritm ametitor, in fiecare zi mai descoperim cate ceva care ne usureaza munca si ne scuteste de timpul pierdut. Un exemplu ar fi mediul online. In urma cu 10 ani ani foarte putini erau cei care apelau la internet pentru a cumpara ceva, de exemplu: telefoane, bijuterii, laptopuri sau..... imbracaminte, incaltaminte. Totul se rezuma la informare-navigare si cam atat.
Acum se poate cumpara de pe internet, de pe site-uri tot ce ne trece sau nu, prin minte: de la flori, telefoane, textile, produse pentru igiena, electrice, electrocasnice, rezervari la diferite hoteluri, si pana la faptul ca putem beneficia de incheierea unei polite de asigurari sau ne putem informa in legatura cu un credit bancar.
De curand, insa, am descoperit un site cu: Cherestea Bucuresti AdyProsperConstruct, de unde se poate cumpara cherestea, grinzi, dulapi, sipci,  printr-o simpla comanda telefonica.
 Eu am ajuns la acest site deoarece cautam pentru dormitorul meu dusumea. Stiu, ca unii m-ar indrepta spre magazinele ce comercializeaza parchet, dar eu doresc sa pastrez decorul rustic.


Asadar, am descoperit oferta de dusumea din lemn de brad de la 30 lei/mp. Vezi si tu ofertele din depozitul AdyProsperConstruct, sa nu spuneti ca n-ar fi reala.

Cu siguranta ca in luarea unei decizii, pretul este cel decisiv, dar poate fi, de multe ori si insulator, in spate ascunzandu-se un personal dezinteresat care va livra in saptamani sau luni produsul, eventual va trebui sa alergati, sa dati telefoane si jurati dupa aceea ca este ultima oara cand mai apelati la mediul online. Ca sa nu ajungeti la asemenea concluzii, trebuie sa va interesati dinainte, sa cititi pareri si sa adresati intrebari personalului, daca nu este informatia respectiva disponibila pe site-ul lor. Si, puteti  folosi internetul, ca sa puteti compara si sa facti o alegere buna!
Este, de asemenea important sa ne cunoastem drepturile si obligatiile, sa stim sa respectam, dar sa avem pretentia de a fi la randul nostru respectati, asa si doar asa, mediul online se va dezvolta sanatos.
Acum, sper ca aceasta postare (informatie) sa va fie de folos si voua mai ales acum ca suntem totusi la sfarsit de an si multi ne facem proiecte pentru anul viitor …si,daca va doriti calitate, va invita sa aruncati un ochi pe oferta de cherestea din depozitul AdyProsperConstruct .Concluzia: Mediul online se evolueaza incet si, bine!

4 comentarii:

e-provincia spunea...

Este printre putinele depozite care au pe stoc, n permanenta scandura de cherestea in depozitul sau din Soseaua Chitila. Si-o spun din propria experienta...

alina ionita spunea...

Conteaza foarte mult sa fie de calitate, ai nevoie de ceva care sa reziste in timp, Nu schoimbi dusumeau mereu!

axxapro spunea...

Cred ca totusi este un pic cam devreme pentru a ne face planuri ...in general e nu fac asa...

freshblog spunea...

Excelent!!!! aa ce fain si eu vreau