miercuri, iunie 25, 2014

Aici si acum

Fii constient de tine in fiecare clipa, traieste in AICI si ACUM.

Pierdem mult din viata noastra atunci cand in momentul prezent, traim fie in trecut – si de multe ori reluam anumite scene si ne invinovatim pentru ele, fie in viitor – pe care il privim cu teama sau ingrijorare.

Viata ta se petrece ACUM. Nu mai exista trecutul si nici viitorul nu a venit inca. Daca iti dai voie sa traiesti in prezentul tau, clipa de clipa, sa fii constient de tine, vei vedea cat de multa VIATA se adauga existentei tale. Iesi de pe "pilot automat" si traieste cu adevarat.



Lasa trecutul acolo unde ii este locul, accepta-l pentru ca oricum nu poti schimba nimic, fa pace cu el si mergi inainte doar cu lectiile pe care le-ai invatat. Viitorul nu a venit inca, iar el depinde de ceea ce faci astazi, in prezentul tau.

Traieste aici si acum, fii atent la ceea ce gandesti, simti si faci clipa de clipa si asigura-te ca creezi astazi un viitor care sa te bucure.

Toata puterea ta este in prezentul tau. Viata ta este in prezentul tau. Nu lasa clipa sa treaca pe langa tine, in timp ce tu esti in alta parte, deoarece prezentul tau este de fapt tot ceea ce ai.

Niciun comentariu: