vineri, noiembrie 07, 2014

Confruntarea ramane in aer.

Peste 9 zile votam un nou presedinte si candidatii Ponta si Iohannis nu reusesc sa lege doua vorbe fata in fata. Ca la televiziuni, ca la universitati, ca in piata publica sau la cafenea... Niciunde. In timp ce candidatii isi fac oferte de neacceptat, se vede treaba, cei din staff-urile lor se fac unii pe altii mincinosi.
Ori Ponta se teme ca pierde avansul in fata lui Iohannis, cam de 10 procente, potrivit ultimelor sondaje, ori Iohannis a invatat din lectia lui Geoana, din 2009. Mai bine tac si castig, decat sa vorbesc si sa pierd. Cum ramane cu cei care vor totusi sa-i vada fata in fata? Ramane in aer. Sa le reamintim candidatilor si celor din staff- urile lor, ca presedintele are munca de RE- PRE -ZEN- TA- RE!

Nu ca am dori noi, cetateni sa facem buletinul DNA, dar daca ieri apare in spatiul politic ca seful CJ Hunedoara l-a tradat pe Iohannis si azi Molot e calcat de procurori, nu putem trece asa cu vederea. Asa cum nu putem sa nu observam ca DNA s-a ocupat azi de senatorul UDMR Tanczos Barna, care a aflat ca e urmarit penal pentru abuz in serviciu. Poate pentru ca UDMR joaca la doua capete apropo de voturi? Oricum, Molot si Barna sunt liberi. Ramane sa vedem daca procurorii ii vor baga dupa gratii pentru 30 de zile pe primarul Pendiuc de la Pitesti, pe fata acestuia si pe Valentin Visoiu, afaceristul apropiat de familia prezidentiala. Asteptam decizia instantei.

Ca o concluzie, eu zic : VOTAM UN ROMAN !

                La ordinea zile de Dana Grecu

Niciun comentariu: