vineri, noiembrie 14, 2014

DefCamp.

           DefCamp. Bucureștiul se transformă în capitala hacking-ului și securității informatice

DefCamp, cel mai captivant eveniment de hacking și securitate informatică din Europa Centrală și de Est adună în capitală peste 600 de participanți și 40 de speakeri din România și din țările vecine, participanți cu niveluri de experiență variate - de la studenți și elevi până la lideri în industrie, formatori de opinie și experți în securitate cibernetică și research ce vor dezbate subiecte precum securitate și razboi cibernetic, securitate pe SCADA, securitate web, malware, forensics, network security sau inginerie sociala.
Ajunsă la cea de-a cincea ediție, DefCamp 2014 se va desfășura în perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România. Evenimentul este organizat de Cyber Security Research Center from Romania (CCSIR).

„Evenimentul din această toamnă este cu siguranță așteptat de mulți români și nu numai; cercetările din cursul anului și problemele identificate ce țin de mediul virtual vor fi discutate de lideri din domeniu atât din Europa cât și din USA. Estimăm că anul acesta vom avea cea mai mare densitate de specialiști în securitate informatică pe metrul pătrat din ultimii 5 ani”, a declarat Andrei Avădănei, fondatorul și coordonatorul conferinței DefCamp.
Cei doi keynotes din acest an sunt:
-    Mika Lauhde - Vice President at SSH Communication Security
-    Paul de Souza - Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI)
Lista speakerilor este întărită de alte nume din domeniu, precum Anthony Guess-Johnson - CSFI, Raoul Chiesa - The Security Brokers, Fadli B. Sidek - BT Global Services, Alex “Jay” Balan - BullGuard, Adrian Furtuna - KPMG, Cristian Stoica - UTI Group, Benjamin Brown - Akamai Technologies, Roger W. Kuhn, Jr - CSFI, Dragos Comaneci - Ixia, Moti Joseph - COSEINC, Marion Marschalek - Cyphort, Miguel Mota Veiga - Dognædis, Andrei Costin - Firmware.RE, Celil ÜNÜVER - SignalSEC, Julie Gommes - CybelAngel, Bogdan Belu - Distinct, Tudor Damian, Fahad Ehsan - USB AG, Rafael Fontes Souza - Green Hats, Yury Chemerkin, Andrei Hodorog.

În plus, anul acesta au fost introduse în program și trei workshop-uri organizate în colaborare cu traineri străini din SUA și Europa:
1. Cursul de Cyber Warfare Operations & Design (25-27 Noiembrie).
2. Cursul de Digital Forensics (27 Noiembrie).
3. Cursul de Open Source Intelligence (OSINT) (26 Noiembrie)
Evenimentul este organizat cu sprijinul Bitdefender, Safetech Innovations, KPMG Romania, Voxility Romania, Ixia, Cyber Ghost.
Evenimentul a încurajat studenții și liceeni să participe, să cunoască și partea internațională a securității IT și să descopere noi modalități de a pune in practică toate cunoștiințele dobândite. Astfel, Studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului iar grupurile de cel putin 3 persoane se bucura de un discount de 15%, numarul biletelor fiind limitate, anunță organizatorii.


Sursa: www.eventbrite.com

Niciun comentariu: