marți, decembrie 30, 2014

Gafele lui Iohannis

Numirea in functia de consilier personal al celui care a fost un UTC-ist fruntas si a picat cu succes, in 2012, din functia de prim-ministru...ca sa nu amintesc de porecla pe care i-a dat-o, o parte din mass-media romaneasca, M.R. Ungureanu, este piatra de gatul lui Iohannis...Dar si-a legat-o singur!

Si, uite asa incepe cadrea lui Iohanis. Cred ca se va face un concurs, cine pica primul? El sau Ponta? Cred ca Iohannis, daca o tine asa are sansele cele mai mari sa castige concursul. Sunt curios ce zic acum aparatorii dreptatii si statului de drept, anticomunisti... Dupa Dan Mihalache, acum vine un fost sef de servicii, tanar comunist care inchina ode conducatorului iubit.
Probabil domnu' presedinte are nevoie de sfaturi pentru a alege crema perfecta pentru piele si un degustator bun pentru mancare. Ca na, nu mananca orice, si MRU are experienta. Cine urmeaza? Bineinteles, vor fi ignorati toti oamenii calificati si dedicati din tara asta si se vor recicla vechile figuri. Nu m-ar mira sa il vedem si pe Basescu pe undeva, tot consilier "personal", pe probleme de justitie, ca tot are experienta cu dosarele.

3 comentarii:

ellafairytale spunea...

Am spus-o intr-un articol de-al meu..nu mi-e antipatic Iohannis, ci sleahta din spatele lui, cu siguranta el va cadea primul.

e-provincia spunea...

vrajeala, Iohannis il va proteja pe Basescu sunt legati ombilical

lichiresti spunea...

@ ella fairytale : prea multe gafe intr-un interval atat de scurt...
Ori nu se pricepe, ori asta e adevarata lui valoare!