joi, decembrie 11, 2014

Instagram peste Twitter!

Instagram, preluat in anul 2012 de catre Facebook, a depasit in acest moment  pragul de 300 milioane useri/luna, ceea ce inseamna ca este mai mare decat Twitter, conform Reuters. Zilnic sunt incarcate 70 de milioane de fotografii si filmulete. Twitter - a anuntat un numar de 284 milioane useri/luna.

Urmatorii pasi pe care ii for vor face administratorii sunt: eliminarea conturilor de tip spam din aplicatie si cresterea veniturilor din publicitate.


In luna martie a acestui an Instagram, a atins pragul de 200 milioane useri, iar acum a trecut de 300 milioane. Marele salt s-a produs incepand cu luna aprilie 2012 cand aplicatia a intrat in portofoliul celor de la Facebook. Pentru aceasta achizitie s-a platit un miliard de dolari.

Din iunie 2013 aplicatia a primit si capabilitati video, putand fi incarcate filmulete de maxim 15 secunde.

Instagram, mai promite ca va declansa o campanie de stergere a conturilor false pentru a micsora pe cat posibil spam-ul din aplicatie. Pe termen mediu compania, cu ajutorul Facebook, vrea majorarea semnificativa a veniturilor obtinute din publicitate si o mult mai buna targhetare a user-ilor.

Niciun comentariu: