sâmbătă, ianuarie 31, 2015

Adriean Videanu abuz in serviciu

Vasile Blaga, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Colegiului Director al partidului, că Adriean Videanu va fi suspendat "de drept" din partid, dacă va fi arestat preventiv.


"Dacă rămâne aşa, nu se întâmplă nimic. Dacă va fi arestat preventiv, se suspendă de drept", a precizat liberalul Vasile Blaga referitor la Adriean Videanu.

Statutul  prevede suspendarea de drept a celor care sunt arestaţi preventiv.
În ceea ce priveşte şedinţa Colegiului Director, Vasile Blaga a spus că este o întrunire în timpul căreia "se pot întâmpla multe".


Preşedintele PNL Bucureşti, Adriean Videanu, a fost reţinut joi seară de procurorii DNA, în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că Alina Bica, în calitate de procuror-şef al DIICOT, ar fi ridicat pe 25 februarie 2014, în mod abuziv, sechestrul aplicat asupra unui număr de 80 acţiuni care valorau 277.000 lei, deţinute de Videanu la SC Titian Mar SA.

Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu. 

Unul câte unul, probabil că în curând și una câte una, se încolonează să meargă către locul unde trebuiau să ajungă demult într-o țară cu adevărat civilizată și democratică și unde justiția funcționează corect. Nu-i târziu nici acum, doar să se facă și confiscarea averii dobândite ilicit pentru a fi dreptatea făcută complet.
Scriam lunile trecute:
Cu siguranță că există și persoane mature printre cei în etate și care au un alt mod de a gândi, total diferit de al congenerilor lor. Adică sunt ființe conștiente, open-mind, deschise la nou și dispuse să țină, în măsura posibilităților, pasul cu tânăra generație. Lăsând curajoși în urmă și învățând din trecutul negru și nenorocit care ne-a tras înapoi și în beznă 50-60 de ani.
De asemenea există și tineri care sunt mai retrograzi, mai orbi și mai extremiști chiar decât bunicii lor ce slujeau cu mândrie și devotament PCR-ul stahanovist. Cârlanii din politica românească vin să confirme faptul că un bătrân stricat poate să compromită ușor și iremediabil un tânăr nerevoltat, maleabil, alunecos și oportunist.

Niciun comentariu: