duminică, ianuarie 25, 2015

Avem promotii sau avem reduceri?

Vreau sa-mi spuneti, daca veti dori, lasand un mic comentariu la acest articol, de cate ori ati vazut voi anunturi pe internet de genul: avem promotii sau avem reduceri de la pana la si v-ati intrebat:

- Domnule o fi rentabil comertul asta in mediul online? Ca eu cand descopar astfel de anunturi, in primul rand ma gandesc la profitabilitatea unei astfel de afaceri, dar si la promotiile pe care le au aceste magazine online.

Daca sunteti un cumparator inrait ca si mine, din mediul online, sfatul meu pentru voi este sa aveti cont pe acel site! Puteti, beneficia de promotii ! Ele sunt anuntate prin newsletter...asa ca te poti abona gratuit la aceasta forma de informare si primesti prin e-mail cele mai proaspete oferte, din magazinul respectiv. De curand, eu fiind abonat pe www.elefant.ro am putut achizitiona doua carti pe care le cautam de ceva vreme: Matematica pentru clasa a 5 a si Engleza fara profesor. Sigur prima este pentru fata mea, doar pentru ea, ce-a de a doua imi este utila si mie:)


In cautarile mele descoperit multe site-uri cu diferite produse si niste preturi de nu ai cum sa nu te bagi la cumparaturi si am zis sa va pun si voua la dispozitie aceasta informatie. De ce sa nu profitati si voi, ca si cititori ai mei , de ele:)

Am inceput articolul asta intrebandu-va ceva! Nu stiu daca cineva are vreun raspuns, poate ca nici n-ar trebuie sa ne pese noua cumparatorilor, daca-i rentabil, ci ar trebui sa profitam din plin de promotii.

Azi, spre exemplu in magazinul online amintit existau reduceri de pana la 85 la suta.

Nu pot sa nu inchei fara sa va semnalez faptul ca pe site-ul celor de la elefant.ro exista si, celebrele carti electronice sau mai bine spus e-books-uri online.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti spor la gasit de promotii:)...si, de ce nu... s-aveti o zi cat mai profitabila!



3 comentarii:

axasport spunea...

Puteti cumpara bijuterii si de pe site-uri. Sunt cateva magazine online ce ofera spre vanzare astfel de produse, unele chiar foarte apreciale...

azitino spunea...

Eu, am ales ultima oara un produs cu incredere de pe Pandera.ro si nu m-am inselat !
o duminica placuta...

lichiresti spunea...

@ azitino: de pandera.ro am auzit si am vazut ca-i un magazin numai cu parfumuri...