marți, ianuarie 20, 2015

Noul PNL ca o "fata virgina"

Bomba Microsoft incepe sa faca victime. Surse din interiorul anchetei spun ca fostul ministru Gabriel Sandu, acum dupa gratii, a declarat ca el nu vrea sa mearga precum mielul la taiere si este dispus sa vorbesaca despre cine si pe cine a protejat in mega afacerea cu licente de calculatoare, veche de 12 ani. Se vehiculeaza nume grele din noul PNL. Printre ele, Anastase, Blaga si Videanu. O sa aflamin cateva zile sau saptamani reactiile celor vizati de acuzatiile lui Sandu si cati din Noul PNL sunt manjiti.
Procurorii spun ca in dosarul Microsoft s-au invartit spagi de 60 de milioane de euro. Asadar agitatie mare in noul PNL si speculez ca intalnirea de azi, dintre presedintele Iohannis si co-presedinte PNL Alina Gorghiu, intalnire neanuntata oficial de Administratia prezidentiala, ar fi putut sa aiba ca scop si lamurirea acestei situatii legata de implicatiile Microsoft in partid.
Noul PNL, cel care se prezinta precum o fata virgina, este un cuib de viespi. Asta-i culmea tupeului politic romanesc sa arati cu degetul catre altii, cand la tine miroase a spagi imobiliare, licente si motorina...ca de spagile din vama ce sa mai zicem...
Ma intreb si eu domni si doamne, astea liberale cu ce se ocupa ? Ce taxe si impozite au platit ei statului roman din activitatea lor liberala?

Niciun comentariu: