miercuri, ianuarie 21, 2015

Reducerile, au rolul lor


Cati dintre voi ati cumparat un produs doar din considerentul ca acel produs se afla la oferta? Cunosc multe persoane care fac cumparaturi, doar cand sunt reduceri. Chiar daca nu isi doresc acel produs, daca el este la un pret redus il achizitioneaza pe considerentul ca intr-o zi ii va fi de folos. Unii zic ca nu ar trebui incurajat un astfel de comportament. Este o opinie, desigur.

Dar, reducerile astea au si ele rolul lor. Te fac sa descoperi lucruri noi, fie ca este vorba de accesorii sau piese Saeco, fie ca avem de a face cu localuri noi sau magzine din online. Cunosc persoane care au descoperit cafenele superbe, tocmai datorita unor promotii de reduceri si, isi savureaza cafea acum impreuna cu amici. Au devenit clienti fideli!

Este adevarat ca unele promotii ar putea fi nocive. Cum ar fi cele la o shaorma. Cum ar fi sa cumperi doua shorma la pret de una?:)). Da, ati ghicit nu sunt adeptul produselor de tip fast-food. Poate ca nu este nimic grav, este doar o impresie de-a mea...
Dar, sa revin la lucruri mai lumesti si mai des intalnite in ofertele de reduceri. In online sunt multe site-uri care au produse oferite la pret redus. Am amicii care vaneaza in online asemenea produse. De curand, intr-o discutie, unul din amici mi-a spus despre magazinul online www.philips.ro. El, amicul meu, este un cumparator din mediul online, dar navigheaza numai dupa branduri cunoscute. Imi spunea ca pe site-ul respectiv exista o categorie speiala cu produse philips, la pret redus. Categoria Promotii. Cine nu a auzit de aceasta marca? Si, daca produsele, ce poarta acest nume, le poti gasi la un pret convenabil ( la o promotie) cred ca te poti numi o persoana norocoasa.
De aceea zic ca reducerile sunt binevenite si in mediul online...
Ca sa nu o mai lungesc prea mult, va invit sa vedeti un aparat de cafea aparat de cafea , pe care mi l-as dori, iar aici un pret la cafetiera. Ce ziceti? Merita, cumparate?

Hai, s-aveti parte de produse, de marca:) 

Niciun comentariu: