miercuri, ianuarie 28, 2015

TOŢI LIDERII PDL(Noul PNL) IMPLICAŢI ÎN ILEGALITĂŢI

Este macel penal intre basesisti, ascunsi in noul PNL. Cele cateva saptamani petrecute de fostul ministru al Comunicatiilor in arest preventiv au fost de ajuns pentru ca procurorii sa afle cum functiona reteaua spagilor si a banilor de campanie in partidul, PDL, care l-a facut si sustinut presedinte pe Basescu. Daca Sandu are dreptate, procurorii ar trebui sa-i salte pe toti: de la Basescu, la Udrea, de la Vasile Blaga la Videanu, toti sefii PDL.
Denuntul este absolut revoltator. Sandu arata cum se palmau banii de campanie , care erau oamenii de legatura pentru off shore uri. Milioane de euro. Bani din afaceri dubioase care, odata dati pentru partid, se recuperau din bani publici. Din banii dumneavoastra. Deocamdata, la puscarie a ajuns Seres, fostul sef al ministrului Economiei. Pentru tadare. Tradare si spionaj. O premiera nationala.

8 comentarii:

axasport spunea...

Cutremur în gaşca lui Băsescu.

allflorentin spunea...

Acum vad romani pe cine au votat 10 ani. Mafioti de tip criminal.

freshblog spunea...

"Doamna" n-a fost retinuta!
"A scapat de arest". Mi-e teama ca va "scapa de tot".
Sa dea Domnul sa n-am dreptate! Dar cand vezi cata saracie este in Romania si ei invart milioane de euro! Oameni buni, vorbesc de milioane de euro cum ar vorbi de doua kg de cartofi!

florentin spunea...

As dorii ca intreg guvernul PDL sa fie arestat si PARTIDUL sa fie fost in afara legii pentru bani negrii folositi in campanii electorale. Domnilor procurori DNA , scoateti din sertare dosarele nelucrate dupa intervetiile basescului.

pagina de autor spunea...

Sã sperãm cã acest cutremur nu sunt decãt niste valuri care se pierd in liniste.Dacã nu cad din temelie fortãretele construite sub ochii nostrii ne imbãtãm cu apã rece si cãnd te gãndesti cã zdreanta asta a fost votatã de 6 % iar DNAul ia protejat in campania electoralã pe toti nemernici din PDL !!!

albert spunea...

Da o sa se faca curatenie, ei la puscarie , bani se vor restitui iar averile confiscate, usor, usor le vine randul la toti, anul a inceput in plin, ''TRAIASCA DREPTATEA IN ROMANIA'' !

Anonim spunea...

Poate se stringe latul si in jurul gitului lui Basescu, sa nu mai aiba parte de vila de la statul ROMAN se-a batut joc de o Tara un nenorocit de marinar smenar

azitino spunea...

Astia lucrau in gasca - tanti Nuti habar nu avea saracuta - ea avea treaba doar cu cheltuitul. PeAlin Cocos il mai ajuta la comisie si Diacomatu, carecurat ca lacrima candida la Cons. Jud. si cheltuia in campanie " fara numar"