sâmbătă, februarie 21, 2015

Becuri cu led ieftine


Becuri cu led ieftine pentru reducerea cheltuielilor de zi cu zi.
Azi, este din ce in ce mai greu sa faci fata chelruielior pe care le presupune o locuinta. Cei care suntem in aceasta situatie, stim cat de greu este sa faci fata facturilor la curent electric, apa, gaze, etc. Nu este usor sa ai o familie si sa fi pus in situatie de a gestiona bugetul acesteia. Sunt situatii, deloc placute, in care trebuie sa renunti la anumite lucruri, pentru a putea plati mai intai utilitatile locuintei.
De foarte multe ori am fost pusi in situatia de a renunta la o excursie sau cateva zile de concediu in plus. Am fost nevoiti sa gasim o metoda de a face economie, de a gasi solutii pentru a reduce cheltuiele.
Cred ca multi dintre dumneavoastra ati fost in situatia de a nu va permite sa cumparati ceea ce va doriti, sa fi nevoit sa te limitezi la un anumit buget al familiei.

O modalitatea de a reduce cheltuielile este aceea de a economisi bani prin reducerea facturi la curent electric. Acest lucru il putem face prin montarea in locuinta noastra, a unor becuri cu led ieftine. Odata montate vom constata ca cheltuielile lunare vor scadea simtitor. Cheltuielile fiind mai mici, in decursul unui an, ne vom putea permite sa facem alte cheltuieli necesare familiei.
Poate ca unii ar fi tentati sa spuna ca reducerea costurilor, cu curentul electric este nesemnificativa, dar in opinia mea este un pas important in demersul nostru de a face economii.
Lucrul acesta il spun avand in vedere consumul mare de curent pe care il aveam in locuinta proprie. Becurile care erau mai tot timpul aprinse, mai ales iarna, cand se intuneca devreme. La acestea se mai adauga PC-ul, televizorul si alte electrocasnice necesare intr-o locuinta.
Aceste becuri cu led ieftine, au fost pentru mine primul pas in reducerea costurilor cu utiliatile. Mai sunt si alti pasi pe care trebuie sa-i fac si ma refer la faptul ca nu va mai trebui sa las PC-ul deschis, daca nu lucrez la el...
In casa fiecaruia cred ca se consuma foarte mult curent, fie din cauza PC-ului, fie din cauza becurilor lasate aprinse mai tot timpul. A reduce consumul de curent este pana la urma si un mod de a actiona ecologist. Asta deorece o mare parte din productia de curent electric se obtine inca prin tehnologii poluante. Ca sa nu mai amintesc, ca resursele naturale, sunt limitate in timp. Si nu strica sa punem umarul la reducerea acestui consum.
Daca doriti sa cumparati becuri cu led ieftine, puteti alege magazinul Greentek, deorece in opinia mea sunt cele mai mici preturi. Si, daca tot am vorbit de reducerea costurilor si de buget, de ce sa nu profitam de ofertele avantajoase noua. 
Ar fi ideal sa cautam intotdeauna oferte vantajoase pentru noi si in cazul altor produse. Asta ne va putea ajuta sa avem mai multi bani pentru alte necesitati. Si, chiar pentru cateva zile in plus la un concediu.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti spor la economist:)

Niciun comentariu: