luni, februarie 09, 2015

Nu se probeaza

Pe cat de tulburi sunt apele legate de soarta Elenei Udrea, pe atat de line au fost azi in cazul generalului Coldea, seful interimar al SRI.. Dupa audierile de peste 5 ore, Coldea a primit aviz de buna purtare de la Comisia parlamentara. Nimic din cele spuse de Udrea despre el nu se justifica, NU SE PROBEAZA, a scris negru pe alb Georgian Pop, seful comisiei. Nu am inteles din ce a declarat Georgian Pop ce cauta Dorin Cocos, urmarit de procurori in multe dosare pe baza de manevre ilegale cu bani, la intalniri cu sefii SRI. 
Ce cauta Udrea la masa sefilor SRI. Dar daca pe Coldea nu l-a reclamat nici Basescu, desi a declarat ca stia de la Udrea povestea cu Cocos si banii pentru Ghita, cum l-ar putea pune in dificultate o Comisie parlamentara de ancheta. Ha-Ha!!!

3 comentarii:

e-provincia spunea...

Sincer as fi dorit ca in locul Udrei sa fie Basescu Traian, daca paranoicul betivan nu o indemna sa fure, blonda sigur nu fura.........nu mai bine chiar o proteja cu adevarat si l lasa numai pe Cocos la furat daca nu se putea abtine.....

albertflorentin spunea...

sa te indoi de ras,auzi la ei cine pe cine audiaza, cat ddespre nuty imi pare rau ca nu-i ia pe toti jefuitori tari cu ea la bulau...

florentin spunea...

Am o sintagmă obişnuită pentru asemenea fiinţe pe care le detest:DUMNEZEU SĂ-L IERTE!Pentru individă:DUMNEZEU S-O IERTE!Mă abţin de la starea ce-o am pentru .... acum.