miercuri, aprilie 15, 2015

Pregatirea casei pentru iarna cu e-izolatii.ro

                                        Pregatirea casei pentru iarna cu e-izolatii.roStiu ca acum dupa ce a trecut iarna si a venit caldura, putin sunt cei care se mai gandesc la urmatoarea perioada cu ger, viscol si viitorele probleme cauzate de o iarna grea. Daca ma uit un pic in urma, pot spune ca iarna aceasta nu a fost un asa de grea. Intr-adevar au fost anumite perioade cand nu prea era recomandat sa iesi din casa la primele ore ale diminetii, din cauza gerului puternic si a vantului care accentua senzatia neplacuta de frig. Si, nici serile nu au fost toate la fel. Unele mai geroase, altele mai placute. dar, una peste alta a fost, in opinia mea, o iarna acceptabila, cel putin in zona in care locuiesc si muncesc eu.
Daca fac o comparatie cu alti ani, cu iernile ce au fost in acei ani, as putea sa afirm ca iarna pe care am traversat-o a fost una destul de blanda. este adevarat ca am vazut si eu la stirile de la tv. ca au fost zone,in special la munte, unde iarna a fost cu zapada multa, temperaturi foarte scazute, vant puternic, fapt ce nu e deloc placut pentru oamenii care locuiesc in acele zone. Dar, foarte multi din zonele respective sunt invatati cu asemenea ierni si s-au adaptat vremii.

Acum, trecand peste conditiile meteo ale iernii, este foarte important ca locuinta noastra sa fie bine izolata. Fie ca locuim intr-un apartament al vreunui bloc, fie ca avem o casa cu curte, izolatia termica a locuintei, in ziua de azi a devenit o necesitate. Nu este un lux, ci face parte din conditiile normale de viata ale omului. Exemple gasiti pe site-ul e-izolatii.ro.
In fiecare an, gazele cu care ne incalzim locuinta se scumpesc si odata cu ele creste pretul si la lemne sau alte surse de incalzire. Pentru multi dintre noi factura la incalzire in perioada de iarna devine un cosmar, de aceea orice modalitate de a scadea factura este binevenita si trebuie luata in considerare. Acesta este motivul pentru care eu, am hotarat ca in aceasta vara sa imi izolez termic casa in care locuiesc, cu toate ca ea este construita din caramida si pierderile de caldura nu sunt foarte mari, dar sunt! Investitia pe care o voi realiza se va recupera prin reducerea semnificativa a facturi la gazele naturale, cu care imi incalzesc, iarna, locuinta.
Dormitorul meu, are doi pereti in exterior si atunci cand gerul este puternic, se simte o diferenta fata de camerele care sunt mai putin expuse. In sufragerie spre exemplu, nu trebuie sa tin tot timpul caloriferul deschis la maxim, iar caldura se mentine destul de mult timp. Diferenta de temperatura dintre sufragerie si dormitor este una mare, dar prin izolarea termica aceasta nu va mai fi.

Asadar, am nevoie de izolarea termica a locuintei, dar pentru asta este nevoie de o firma de specialitate si in cautarile mele am gasit una care se ocupa cu asa ceva. Am intrat pe pagina Contact e-izolatii.ro si am comunicat cu ei. Din discutiile pe care le-am avut pe mine personal m-au convins de necesitatea izolarii termice a locuintei.

In incheiere, vreau sa va atrag atentia ca exista pe piata romaneasca si firme care ofera servicii de izolare termica de proasta calitate. De aceea sfatul meu este sa contactati firma respectiva, sa vedeti ce portofoliu de lucrari a avut si cata experienta au in acest domeniu. Eu asa am procedat si sper ca lucrarea sa fie una de calitate.


Un comentariu:

Aglae Stoican spunea...

Este o investitie destul de mare, dar pot sa iti spun ca se merita. banii investitii ii recuperezi rapid...cam in trei patru ani...