miercuri, mai 13, 2015

Searchinvs.com: director de articole

Recent, navigand prin mediul online am gasit un director articole si m-am gandit ca nu ar strica daca as da cateva sfaturi pentru cei care sunt la inceput de drum, in mediul virtual. Au un magazin online, un site sau un blog si vor sa fie cunoscuti in aceasta lume aflata intr-o continua expansiune.
Asadar, cum ne putem face cunoscuti in mediul virtual:
 1. Optimizare SEO, facuta prin advertoriale. Optimizare printr-o campanie de advertorialele este cea mai sigura cale catre succes. Nu este unica si nu este cea mai ieftina dintre metode, dar ramane in continuare cea mai buna si cea mai recomandata.

 2. Directoarele de articole. Unii nu folosesc aceasta metoda, altii o considera foarte utila. Ideea este buna, in opinia este bine sa fie folosita cu grija si nu in cantitati foarte mari.
 3. Guest-postingul este si ea o metoda buna de promovare. Metoda nu difera foarte mult de cea cu adevortiale, singura diferenta este ca autorul este cel care care scrie articolele. Daca o sa scrieti pe o cu totul alta tema s-ar putea sa primiti gratis gazduirea. Trebuie sa gasiti un blog pe o alta alta nisa (sa zicem muzica-divertisment), scrieti un guest-post pe tema nisei respective si la sfarsit va prezentati, zicand ma ocup de magazinul online cu tare. Alegeti nisele cu atentie si scrieti articolul cat mai bine.
 4. Cativa bani dati la google nu ar strica. Avantajul principal este ca o sa dati bani la “sef”. Unii considera ca n-ar avea nicio legatura, altii baga mana-n foc ca google asta vrea: sa cotizezi la el.
 5. Link-exchange-ul nu este o metoda depasita. Dintre multe metode de a promova in online este cu adevarat cea mai repudiata, dar utilizata. Daca nu doriti trafic prin motoarele de cautare o puteti aplica. Se poate plati locul in blogroll (sau pentru un banner pe blogurile ori site-urile altora).

 Cam astea ar fi metodele, pe care le vad eu in mediul virtual, utile Alte detalii gasiti si in acest articol: director articole

Niciun comentariu: