luni, iulie 13, 2015

Alina Gorghiu n-are ce cauta in politica

Este clar ca Alina Gorghiu n-are ce cauta in politica, poate ca secretara a lui Johannis ar merge, mai un zambet, mai o cafeluta. Cred ca V.Ponta rade de se prapadeste de cererile ei cu demisia. Eu unul asta si fac, cand apare dudia...care nu stie nimic, e goala si mass-media romaneasca, mare parte din ea incearaca sa-i acopere aceasta goliciune.




Momentul demisiei, a trecut V. Ponta la fentat in noiembrie, pe Johannis, care astfel, i-a dat timp de refacere tacand si plimbandu-se. Ce stie Johannis sa faca mai bine sa toace bani de la stat. Lucratura securista chestia cu DNA, a lasat lumea sa vorbeasca, sa creada ca va fugi, ca va demisiona in timp ce electoratul incepe sa inteleaga ca PDL-ul asta e in momentul de fata o structura mafiota care a supt banii din buget, ba ascunzandu-se in Alianta DA, ba in PNL.
In alta ordine de idei, V. Ponta s-a intors si l-a pus pe Johannis intr-o situatie neplacuta, ca vrea salariu mare. Ticalosul de Johannis joaca tare, daca e lasat la Cotroceni 5 ani, cu salariu 5000€ si alte privilegii, e multumit.
Daca DNA nu a venit pana acum cu un dosar real si dovada este ca nu are de unde, V.Ponta este premier si dupa 2016, face si moscheea. Asta daca nu cumva exista negocieri si Rovana Plumb ar face rocada, la guvern.


Niciun comentariu: