marți, iulie 14, 2015

Decoratiuni auto de la 4cars.ro

In primul rand doresc sa va arat cam cu, arata aceste decoratiuni auto ( vezi imaginea atasata) si dupa aceea sa abordez subiectul.

sursa: 4cars.ro
Cand ai nevoie de anumite pieste auto pentru autoturismul personal, apelezi la un magazin de specialitate. La fel se procedeaza si in cazul in care ai nevoie de decoratiuni auto . Apelezi la un magazin. In cazul de fata este vorba de un magazin online, 4cars.ro si in acelasi timp de un producator.

4cars.ro, este un magazin online lansat anul trecut,  2014 si administrat de catre firma S.C. Italo Tracia Co Prod Com SRL. Am spus ca este si un producator pe nisa auto. Este vorba despre lampii, accesorii auto si tuning pentru camioane, autoturisme, biciclete si motociclete. Produse de cosmetica auto si pentru intretinerea auto.

Acum, revenind la decortiunile auto, cu siguranta ca ati vazut si voi ca si mine, autoturisme care sunt decorate cu ceea ce se vede in imaginea atasata. Sigur ca sunt o multime de alte modele.

In ultimii ani piata auto din Romania a cunoscut o crestere destul de importanta. Pe langa celebrul producator autohton de automobile, acum se pot vedea pe drumurile noastre cam toate modelele de autoturisme din lume. Nu cred ca exista vreun model de autoturism sa nu fie prezent si in Romania.
Odata cu patrunderea acestora, tuning-ul a fost preluat si el. Fie ca vorbim despre decoratiunile exterioare de pe capota unei masini, fie ca este vorba de lampi speciale amplasate sub caroserie...acestea reprezinta, in opinia mea, un lucru bun.

Acum , circuland destul de mult prin tara, in ultima vreme am observat destul de multe camioane avand diferite decoratiuni auto. Pot spune ca sunt placute si dau o nota aparte camionului respectiv.
Personal, nu am asa ceva pe autoturismul personal, dar am destui amici, mai tineri care au personalizat autoturismul lor cu astfel de decoratiuni.

Autoturismele au fost si vor ramane un domeniu in plina dezvoltare. In urma cu cativa ani, nu imi imaginam cate lucruri pot fi adaugate unui autoturism. Desigur, parerile ca in oricare alt domeniu, sunt impartite in privinta tuning-ului si al decoratiunilor interioare si exterioare. Unii sunt de parere ca o masina este buna asa cum a facut-o producatorul, altii sustin contrarul. Ca trebuie sa ii aduci in permanenta imbunatatiri.
Personal, ma situez undeva la mijloc...adica, pui pe masina ceea ce este necesar si nu afecteaza in mod radical aspectul si siguranta in trafic a masini, iar decoratiunile auto , se inscriu in prima categorie!



Niciun comentariu: