sâmbătă, iulie 04, 2015

Este o rusine sa porti bijuterii din argint?

Despre bijuterii am mai scris cate ceva. Si, ma refer la acele bijuterii placate cu aur. Cu siguranta ca asta nu va fi ultimul articol pe care il voi scrie despre bijuterii. Discutiile despre bijuterii, ca de altfel si oferta sunt interminabile.

Azi vreau sa abordez sau mai bine spus sa raspund la cateva intrebari, care imi dau tarcoale de ceva vreme. Deci, sa incepem cu prima:

-Este o rusine sa porti bijuterii din argint?

Din punctul meu de vedere porti ceea ce iti permiti sa-ti cumperi. Este economic, arata foarte bine, este ieftin si tine foarte mult. Daca argintul este bun, arata bine! Se zice, su nu numai, chiar am auzit vorbindu-se in ultima vreme ca aurul este pentru cocalari. Habar n-am daca este asa! Dar, stiti ca: gura lumii, nici pamantul n-o astupa!

Probabil ca peste ceva vreme se vor gasi specialisti in bijuterii care vor mai scorni si altceva legat de bijuteriile din inox , bijuteriile din argint sau cele placate cu aur!

-Unde poti purta bijuterii? este cea de-a doua intrebare!

1. La birou. Depinde unde lucrezi!
2. In concedii. Foarte multa lume cand merge in vacanta la mare isi expun noile achizitii.
3. Vara, atunci cand se poarta maneca scurta si se poate arata bratara:)...spre exemplu aceasta de la argintarie online .
4. Femeile cu fite asorteaza iarna bijuteriile cu o haina de blana de firma!
Acum, daca vrei sa-ti cumperi o bijuterie sau vrei sa faci un cadou eu zic sa-ti arunci un ochii si pe site-ul celor din link-ul pe care vi l-am dat mai sus... Zic ca-i bine sa vedeti ce a mai aparut in materie de bijuterii. Sincer sa va spun habar n-am daca aceste bijuterii sunt la moda, posibil, dar daca ele exista inseamna ce exista si doritori. Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi faina si bijuterii cat mai multe sa fiti in pas cu moda:)

Un comentariu:

borceablog spunea...

faine!