luni, iulie 06, 2015

Hoaste liberal-democrate. Punct si de la capat!

Proiectul liberal se opreste la lozinci precum "jos Ponta", Ponta demisia , Jos guvernul Ponta sa venim noi".Vechile lozinci ale penalistilor si a fripturistului de la Cotroceni precum "Recladirea Nationala " "Sa ne luam tara inapoi", au ramas niste gogomanii spuse multimilor credule si tampite ce mai cred intr-un program conceput de niste infractori necondamnati!
Singurul proiect de actualitate a penalistilor este de a ajunge cat mai repede la ciolan, intoarcerea la vechea moralitate de tip mafiot avand in frunte hoaste liberal-democrate precum T.Atanasiu, M.Petrache,V.Bleaga ,Predoiu si neamtul KLAUSS JOHANNIS ce ii acompaniaza!





Daca nici Basescu nu-l mai intelege pe "NUMIT" este destul de grav, dar nu pentru mine ci pentru cei care si-a facut iluzii, cu Cititorul de Prompter si Marele PNL ! Zicere de la basescu :"Iei un om atat de promovat de mine si o iei de la capat?"
In campania electorala Pinochio de la Cotroceni( este porecla pe care un amic din diaspora i-a pus-o) promitea" punct si de la capat" , acum depinde de la care capat, probabil de la cel de la coada, asa cum Sasul promitea ceva cu luatul tarii inapoi, fara sa specifice de la cine si pentru cine. Eu si cu o multime de prieteni intelegem ca "EL" ar vrea sa ia tara romanilor si sa o faca cadou Austriei si Germaniei , probabil ca asa l-a invatat pe gheolbanul sasesc bunicu-su!



Niciun comentariu: