luni, august 24, 2015

Homex.ro, un magazin online cu produse de calitate

                                     Homex.ro, un magazin online cu produse de calitate 

Nu sunt un impatimit al gatitului, dar azi vizitand magazinul online Homex.ro, am descoperit niste forme silicon, cu ajutorul carui poti sa realizezi niste prajituri extraordinare. Fie ca esti un profesionist, fie ca esti amator, efortul nu este atat de mare pe cat s-ar crede. Si, cum barbatii sunt cei mai buni cofetari, cei pasionati de arta bucatariei trebuie sa aiba in dotare asemenea forme, pentru ca materialul din care sunt confectionate este din silicon termorezistent. Aceste forme le puteti folosi atunci cand faceti prajituri sau cand preparati o budinca.


Homex.ro, este unul din putinele magazine online, care ofera o garantie comerciala de treizeci de zile de la data achizitionari oricarui produs comandat de pe site. Prin asta se intelege ca acel produs cu probleme ajuns la dumneavoastra poate fi schimbat cu unul identic.Plata pentru transportul produselor trimise (tur-retur) in garantia comerciala este in responsabilitatea firmei ce administreaza magazinul online. Solutionarea facandu-se in maxim 30 de zile calendaristice. Si, sunt produse in magazinul online homex.ro, de la cele descrise mai sus de mine: forme de silicon, pana la decoratiuni pentru interior: lenjerii de pat.
La solicitarea garantiei comerciale e necesara prezentarea produsului cu defect complet, insotit de o copie de pe factura fiscala. Nu incercati repararea produsului pentru ca veti pierde garantia.

Acum, cum spuneam la inceputul articolului, nefiind un impatimit al artei culinare, nu pot sa nu admir formele pe care le-am descoperit pe site. Cu siguranta ca prajiturile in formele cele mai nastrusnice ii vor surprinde pe invitatii dumneavoastra atunci cand va veti sarbatori ziua de nastere sau cu alte ocazii.

Va mai spuneam ca acest magazin are o paleta diversificata de produse, de la cele pentru bucatarie, pana la cele pentru baie, gradina si terasa, iar pentru promotii exista o pagina speciala unde se pot gasi diferite produse la reducere, de asemenea este expusa durata (timpul) in care beneficiaza de promotie.

In opinia mea, un asemenea magazin, pentru cei care fac cumparaturi online, asa ca mine, trebuie accesat pentru a prinde promotiile.

In incheiere va invit sa aruncati un ochi pe aceasta reteta gasita de mine.





Un comentariu:

all spunea...

Nici mie nu imi place sa gtesc, dar ce vad aici, pe site pare atractiv...pentru gatit!