duminică, august 23, 2015

Johannis in cadere libera

Presedintele Johannis este in cadere libera...cred ca romanii nu sunt prosti , isi dau seama ca nu este ce au asteptat si de altfel si-a dat arama pe fata in repetate randuri, cand repeta cu obstinenta ,,partidul meu si guvernul meu” si asta este de trista amintire ca si ex presedintele cu care romanii s-au pacalit de doua ori .Sa speram ca oamenii or sa se lumineze si nu or sa faca si cu Johannis aceeasi greseala sa-i mai acorde inca odata increderea .

Conformltimului sondaj CSCI, Johannis in cele 8 luni, a scazut de la 78 la suta, la 9 la suta. V. Ponta, ramane la 35 la suta! Ponta a ramas relativ constant cu cifra sa de incredere.
Conform ultimului sondaj CSCI, Johannis in cele 8 luni, a scazut de la 78 la suta, la 9 la suta. V. Ponta, ramane la 35 la suta! Ponta a ramas relativ constant cu cifra sa de incredere.

Un comentariu:

florentin spunea...

Astia doi stiu doar sa se plimbe ,vor lux pe banii nostri si... rad ca ......n targ ! Doamne! Ce pedeapsa pe acest popor! Daca s-a stiut de asta inainte de a candida atunci cei care au ascuns sa plateasca alaturi de ei! Ne-am saturat de mincinosii care acopera fapte penale pentru ca ei sunt numiti in functii pentru ca sunt santajabili! Fereasca-i dumnezeu de mania acestui popor!