luni, august 10, 2015

Jucarii si amintiri

Azi, in cautarile mele am descoperit un magazin online destinat copiilor: fetite si baieti, cu frumoasele jucarii copii , alaturi de produse precum imbracaminte, incaltaminte, produse alimentare destinate copiilor. Toate acestea si, multe alte produse destinate copiilor, le gasiti la adresa www.toyz.ro.
Fireste, ca intrand pe acest site, mi-am adus aminte de copilarie. Pe vremea mea, nu erau atat de multe jucarii. Existau cateva si acelea destul de simple. Cateva masinute, cateva modele de papusi si cam atat. Simple, dar frumoase! Si, ne jucam asa de frumos!
Sa nu care cumva sa credeti ca as fi invidios, cred ca evolutia este una fireasca si, ca fiecare generatie isi are jucariile vremurilor pe care le traieste. Si, mai cred ca jucariile au un rol important in educatia copiilor si in dezvoltarea inteligentei. Desigur, alimentatia are un rol principal, dar lucrul acesta este stiut.

Dar, sa revin la site-ul, de la care am pornit acest articol. Un magazin online plin de jucarii, de la celebrele casute destinate copiilor ce trec de varsta de 3-4 anisori, pana la cunoscutele jocuri lego.
Jocuri lego, asemanatoare celor de azi, n-am avut, dar imi amintesc ca aveam niste cuburi cu care tot incercam eu sa construiesc niste chestii interesante si nu reuseam. Cuburile le primisem cadou de Mos Craciun, de la un unchi, care lucra in Germania. Ei, asa se explica, ca n-am devenit eu inginer constructor! Limba germana, a fost de vina!:)
Am mai vazut, pe site, un joc Galt Joc-ce se afla in frigider? Da, am scris corect. Este un joc pentru echilibru si cunoastere, al copiilor. Este un joc interactiv. Jucatorul trebuie sa colecteze ingredientele pentru a pregati un sandwich, o pizza ori o prajiturica.

Sunt foarte multe jocuri si jucarii si, daca tot o sa ajungeti pe site-ul de care v-am spus la inceput, puteti sa cautati un cadou potrivit pentru ziua de nastere a micutului vostru sau a unui "amic/amica" de joaca.

Preturile sunt atragatoare, produsele fiind deja in stocul magazinului. Livrarea unui produs se face in maxim 2 zile de la confirmarea comezi.

Daca aveti putin timp, va invit si pe gandul.info, unde gasiti un articol superb despre papusa matrioska.

Niciun comentariu: