sâmbătă, octombrie 17, 2015

Daca esti mereu criticat

Daca nu esti suficient de bun pentru cineva, daca esti mereu criticat, devalorizat sau neapreciat, nu mai accepta sa stai in acea relatie. Este toxica pentru tine deoarece iti diminueaza constant stima de sine si increderea in tine.
Sa te desparti de o persoana care nu te iubeste pentru ceea ce esti, care nu vede partile tale frumoase, care nu iti respecta individualitatea si personalitatea sau care incearca sa te modeleze dupa bunul sau plac, este un castig, nu o pierdere.

Pierzi doar atunci cand te desparti de oamenii care te iubesc si te accepta asa cum esti. Insa de ei nu ai de ce sa te desparti, nu-i asa? Cand te desparti de cineva care nu te face sa te simti bine, in preajma caruia ai trairi negative sau te face sa te indoiesti de tine, castigi.
Castigi libertatea de a fi tu insuti si de a face loc in viata ta pentru oamenii care te plac pentru ca esti TU.
Elibereaza-te de relatiile toxice si castiga spatiul necesar pentru a permite oamenilor cu care rezonezi sa intre in viata ta.

3 comentarii:

freshblog spunea...

trebuie sa mai citesc de cateva ori xx "Not everybody you Lose is a Loss"

e-provincia spunea...

Foarte frumos! Dar uite, exista oameni care nu au încredere in propria persoană. Aceștia pur si simplu (oricât de multă considerație, iubire, prețuire le arați) au nevoie să le confirmi mereu și mereu că sunt niște nulități, niște incapabili, niște pârliți. Te determină să le confirmi asta și vor avea motivație să continue relația cu tine numai dacă le-o servești periodic. Uneori au nevoie și de bătaie! Nu degeaba marea iubire a lor s-a sfârșit într-un dezastru sentimental pentru ei și vor purta în suflet acea iubire copleșitoare de neînlocuit ever, iubire cu care îți dau "peste bot" când ți-e lumea mai dragă. Și când te desparți de ei, ai șanse în sfârșit să fii tu marea iubire din viața lor și să asiști la cereri disperate și îngenunchiate de iertare și revenire, la amenințări cu sinucidere și urmăriri pe stradă. Dacă ai timp să observi, vei vedea cu câtă voluptate își trăiesc drama și în sfârșit viața lor capătă sens!

axasport spunea...

Wow!! Absolut adevărat!