vineri, aprilie 15, 2016

L-au băgat pe Orban la apă ..

Iată ce înseamnă să știi cum să-ți folosești însușirile paranormale !...
Inculpatul Orban a precizat că are nevoie de suma solicitată în aproximativ una - două săptămâni. Omul de afaceri a acceptat să efectueze plata sumei de 50.000 euro în considerarea funcţiei de conducere pe care Orban o deţine în cadrul unui partid şi a potenţialului de intervenţie al acestuia în domenii de interes în afacerile controlate de acest om de afaceri.

Liberalul Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, după ce, în martie, a contactat un om de afaceri solicitându-i sprijin financiar în campania electorală pentru alegerile locale. Potrivit unui comunicat al DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care îl cunoştea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale.

3 comentarii:

fl spunea...

Văd că toți cei chemați la DNA spun că au fost „invitați”.
Oare cum sună aceste invitații? „Avem plăcerea de a vă invita...”
Nu-mi rămâne decât să le urez „Petrecere frumoasă!"

axasport spunea...

Şi eu am luat ţeapă la fel. Am crezut că dacă e neamţ e mai grozav. Dar văd că sunt şi nemţii diferiţi, iaar noi tragem mereu tot lozul ne-câştigător ! Ghinion , fatalitate, tot prost e !

Cornelia Nan spunea...

Asta prin deformarea dimensiunilor reale prin puteri paramormale ca rankiuna, minciuna și șpagă e cunoscuta încă din antichitate. Dar aceste deformări de realitate prin forțarile mai sus pomenite se întorc după o vreme, o jumătate de vreme se întorc împotriva celor ce folosec magia neagră.