miercuri, iulie 06, 2016

Oamenii se roaga pentru a primi

Se spune de multe ori ca, noi oamenii atragem altii oameni si experientele lor catre noi in functie de ceea ce suntem, nu doar de ceea ce gandim.

Sunt multi oameni care au credinta ca daca isi repeta anumite mesaje pozitive in minte sau daca se roaga( a devenit din ce in ce mai frecventa aceasta situatie), vor primi ceea ce cer si sunt mirati atunci cand viata nu le ofera ceea ce isi doresc ei cu ardoare.



Dar, lucrurile nu functioneaza asa. In opinia mea, degeaba te duci in fiecare duminica si la tpoate sarbatorile religioase, la biserica, daca dupa ce iesi de acolo revii la gandurile tale negative, despre tine insuti sau despre ceilalti. Degeaba iti pui in oglinda mesaje cu diferite lucruri pe care le doresti, daca tu nu-ti modifici mentalitatea si felul in care traiesti.


Atragi acele lucruri cu care esti aliniat in interiorul tau, cu care rezonezi atat la nivel de gand, vorba si comportament.

Nu vei primi nimic din ceea ce nu crezi de fapt ca meriti, nu vei obtine lucruri pozitive in viata ta daca tu nu esti pozitiv si echilibrat in interiorul tau. Sau, daca le vei primi, vei constata ulterior ca trebuie sa platesti un pret mare pentru ele.

Fa-ti ordine in ganduri si in viata, gandeste si fii pozitiv, elimina toate gandurile negative (ura, frustrare, invidie, lacomie, razbunare etc) si vei vedea ca vei atrage catre tine, fara efort si incrancenare, lucrurile si oamenii potriviti pentru tine, in acord cu vibratia ta.

Un comentariu:

florentin spunea...

In viata fiecarui om sunt momente triste, uneori chiar tragice, cand tot ce poate face e sa-si impreuneze mainile a rugaciune si sa-si ridice ochii