duminică, octombrie 16, 2016

Revizie Opel la Auto Rebus

Revizie Opel la Auto Rebus


Despre firmele care ofera revizie pentru opel sau orice alta marca auto, sunt sigur ca am mai vorbit sau mai bine spus am scris. O revizie a autoturismului proprietate personala facuta la timp, ne scuteste de probleme grave la motor si nu numai. Plus ca bugetul ne poate fi serios afectat, daca o mica defectiune nu este descoperita si rezolvata la timp. De aceea va recomand si eu, nu numai specialistii din domeniul auto, sa efectuati revizii periodice autoturismului dumneavoastra.


In mod normal o revizie sau cum mai spun unii, operatiunile de intretinere, se recomanda a fi efectuate dupa parcurgerea a 5000 de km, pe care ii parcurgem cu masina, dar din punctul meu de vedere nu ar trebui sa fie asta o regula. Pentru un Opel cum e cazul meu, revizii fac ori de cate ori starea masini o cere. Verificarea si schimbarea uleiului, a filtrelor, a antigelului, a lichidului de frana sunt cateva din operatiunile ce trebuiesc efectuate in cadrul unei revizii.

Cu siguranta ca pentru o revizie care sa fie facuta ca la carte, carte tehnica a masinii, conteza foarte mult si ce service auto vom alege. Ce mecanicii vor face verificarile, e la fel de important, precum calitatea pieselor auto care vor fi inlocuite, in urma reviziei respective


De ce sa alegem revizii si intretinere auto la Auto Erebus

Pentru ca accesand site-ul celor de la Auto Erebus vom putea completa un formular simplu cu ajutorul caruia ne facem o programare. Deci, stim ca in ziua respectiva, vom putea sa efectuam revizia fara a mai pierde timp. Programari se pot face si la nr de tel. 0740 373 287 sau pe e-mail office@opel-erebus.ro.

Erebus si- a facut aparitia pe piata romaneasca in anul 2000, fiind de la inceput un dealer Opel foarte important. La sase ani de la infiintarea acestei firme, devine primul dealer care implementeaza sistemul de managemental calitati in conformotate cu standardele SR EN ISO 9001:2001.


Asadar, EREBUS, este o firma de incredere pe piata auto din Romania.


2 comentarii:

valentin spunea...

Recomand: meseriasi buni!

Anonim spunea...

Tot un Opel am si eu...nu stiam de aceasta firma...sper sa-mi fie de folos...