miercuri, februarie 15, 2017

Platforma medicala Arianna Screening

Teamnet Romania


Tehnologia din ziua de azi este prezenta in toate domeniile de activitate. Teamnet Dedalus, este un exemplu de integrator IT, in regiunea noastra. Industria are nevoie de tehnologii noi, scopul principal fiind imbunatatirea nivelului de trai.
Grupul Teamnet Romania are in derulare proiecte inovatoare cu parteneri precum Microsoft, Orange, Cisco, Oracle sau Airbus. Teamnet international, este un furnizor foarte important de sisteme informatice cu aplicatie in sectorul medical public si in cel privat. In parteneriat cu Dedalus SPA, liderul italian in software pentru sistemul de sanatate public si privat, a lansat solutii avansate de screening medical in România.


Platforma medicala Arianna Screening, este un sprijin pentru programele medicale de prevenire si depistare in diversele afectiuni medicale, oferind accesul la un management integrat si eficient al campaniilor de screening.


Screening Medical v2, este un instrument functional in Italia, cu ajutorul caruia, in decursul a 25 de ani, au fost gestionate peste 200 de campanii de preventie, in cadrul carora au fost implicate aproximativ 17 milioane de persoane din peste 21.000 de unitati medicale.



“Această soluție pune la dispoziția furnizorilor de servicii de sănătate din mediul public și privat o serie extinsă și integrată de funcționalități care eficientizează procesele subsumate managementului campaniilor de screening. Este un instrument testat în Italia în decursul a peste 25 de ani, cu ajutorul căruia s-au gestionat cu succes peste 200 de campanii de prevenție care au implicat aproximativ 17 milioane de cetățeni din peste 21.000 de unități medicale. Implementarea sistemului contribuie la o mai bună informare a populației și la creșterea ratei de participare în campaniile de screening la peste 70% din populația-țintă, dar și la o urmărire a rezultatelor campaniei până în stadiul de intervenție chirurgicală”, spunea Florina Zamfirescu, Sales Manager in cadrul Teamnet Dedalus.


Asadar, Teamnet Dedalus vine cu o abordare noua pentru campaniile de screening, oferind un acces automatizat la rezultatele investigatiilor. Interoperabilitatea cu dosarul electronic al pacientului, cu sistemele de sanatate ale autoritatilor, cu sistemele din spital, ofera posibilitatea recomandari pacientilor de solutii corespunzatoare.

Teamnet Dedalus, este parte a Teamnet Group, unul din furnizori principali de sisteme informatice integrate atat pentru sectorul medical de stat, din Romania, cat si pentru cel privat.


Niciun comentariu: