miercuri, aprilie 22, 2020

Prof. Streinu Cercel vinovatul de serviciu.

Prof. Streinu Cercel vinovatul de serviciu.


Deci, pentru ca orice treaba inteligenta incepe cu deci, poporul roman a aflat de mutarea celor din categoria 65+ din casele lor nu din gura prof. Cercel, ei au aflat asta din gura domnului ministru speculant de masti fara bon fiscal Nelu Tataru. In data de 16.04.2020 serpeste, cand toata lumea era la cumparaturi dl. Tataru si-a aranjat un interviu si o sa va explic imediat de ce spus si-a aranjat, in care i se pune intrebarea referitoare la mutarea batranilor din casele lor. Aici aveti pasajul din interviu https://www.youtube.com/watch…

De ce spun ca treaba a fost aranjata? Doar nu crede cineva ca ziaristului respectiv i-a venit asa din senin sa puna o intrebare dintr-un material de lucru al renumitului grup strategic. Sa lasam prostiile.
Deci pe scurt, Romania trebuia sa fie o tara experiment prin mutarea acestor batrani in aziluri, ca de fapt despre asta este vorba, acesti oameni urmau sa fie dusi la azil. Scopul nu era sa-i fereasca de COVID-19, acesta era in schimb motivul. Scopul final este ca lumea capitalista sa nu mai plateasca pensii, pentru ca lumea capitalista are o populatie imbatranita si care in viziunea capitalistilor care gandesc numai la profit, reprezinta cheltuieli mari. Batranii planetei in viziunea capitalistilor trebuie dusi la azil, unde sa li se asigure mancare, haine si medicamente in schimbul a adio pensie. Si si-au spus ei: acum este momentul, hai sa incercam. Pentru a putea sa incerce trebuiau gasiti niste fraieri. Ati ghicit: ROMANIA! Au aruncat asa pe sest in data de 16.04 ideea in spatiul public, atunci cand lumea era ocupata cu pregatirile pentru Paste si au asteptat. Pe data de 20.04 cand piftia si sarmaua era la locul ei in stomacel, poporul a explodat si a iesit ce a iesit.


Deci ati vazut cum sta treaba cu prof. Cercel, asta nu inseamna ca nu este o marea lichea pentru ca se inhaiteaza cu astia. Aia care nu privim la TV si nu ne lasam manipulati, nu uitam ca acum o luna prof. Cercel a venit cu ideea sa experimentam pe cetatenii patriei un vaccin COVID-19 din Marea Britanie. Si atunci lumea a explodat si au lasat-o moarta. Numai ca acel vaccin s-a vrut a fi testat initial in Marea Britanie si se oferea suma de 4500 euro fiecarui cetatean care dorea sa participe la test. Nu a vrut nimeni si atunci au spus, hai cu el in Romania. Crede cineva ca prof. Cercel a vrut sa testeze vaccinul de unul singur si sa bage doar el in buzunar banii? Aiurea. Daca vulturii cei mari aflau de treaba respectiva si lor nu le pica nimic, prof. Cercel la ora asta avea soarta lui Dan Condrea de Hexi Pharma, adica il gaseam insurubat dupa un pom de pe marginea drumului.
Sa auzim de bine si sa nu ne mai uitam la TV!!!

Niciun comentariu: