sâmbătă, mai 02, 2020

Nu exista nici o explicatie logica pentru numarul scazut de bolnavi si morti de COVID-19 din Romania.

Au trecut 2 saptamani de la Paste. Inainte de Paste, Romania facea in jur de 4.000 teste COVID-19 zilnic si aveam aproximativ 300 de noi cazuri depistate in fiecare zi. Acum in Romania se efectueaza in jur de 6000 de teste zilnic si avem intre 150-250 noi cazuri zilnic. 
Sarbatoarea de Paste nu a influentat in mod negativ evolutia imbolnavirii de COVID-19 in Romania, putem spune ca din contra, dupa aceasta sarbatoare numarul cazurilor de noi imbolnaviri s-a redus la jumatate. Plecand de aici fiecare isi poate raspunde la intrebarea: "Au gresit sau au avut dreptate cei care s-au rugat la Dumnezeu, sa ajute acest popor?"

Nu exista nici o explicatie logica pentru numarul scazut de bolnavi si morti de COVID-19 din Romania. Avem peste 1 milion de cetateni reveniti din Europa, din care autoritatile au carantinat maxim 50.000.

Multi dintre acestia au revenit din zone rosii de COVID-19 din Europa. Minim 30.000 din Lombardia, minim 30.000 din Madrid si minim 200.000 din UK. Majoritatea s-au dus acasa, s-au intalnit cu parintii in varsta si se putea produce un dezastru. Romania a stat cel mai prost din toata Uniunea Europeana la ceea ce inseamna pregatirea spitalelor pentru COVID-19. Cu toate acestea dezastrul nu s-a produs. Romania are 755 morti, iar tarile de unde au revenit romanii au: Spania 24900 morti, Italia 28200, UK 27500, Franta 24600. Autoritatile romane au influenta mica spre inexistenta, in treaba asta. Au fost nepregatiti si incapabili sa reduca semnificativ numarul celor care au murit, spitale total nepregatite. 
Daca nu autoritatile sunt cele care au salvat Romania de la dezastru, intrebarea este cine a facut-o? Fiecare este liber sa isi raspunda cum doreste la aceasta intrebare, insa cu siguranta, toti cei care au facut denunturi penale preotilor din Romania care s-au rugat in aceasta perioada la Dumnezeu, se pot ascunde in casa si sa stea acolo pana uita lumea de ei.

Niciun comentariu: