joi, iunie 04, 2020

Alocatiile vor fi dublate?

Prin votul final al parlamentarilor săi din Camera Deputaților, PSD a respins ordonanța guvernului PNL care amâna până la 1 August dublarea alocațiilor!
Bani sunt, si-n fapt, dublarea alocațiilor nu reprezintă o povară ci un stimul economic care dinamizează consumul – factor cheie, în această perioadă de criză, pentru repornirea economiei. Guvernul Orban să risipească mai puțin pe contractele clientelei politici și va avea bani mai mulți și pentru cei peste 3,6 milioane de copii care primesc alocație! Copiii nu au nicio vină! Nu trebuie să suporte și să fie victime ale combinațiilor cinic-electorale ale PNL. Drepturile legale ale copiilor trebuie respectate și acordate efectiv, așa cum spune legea, nu tergiversate politic.

De aceea PSD a respins categoric amânarea dublării alocațiilor de un guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite, dar s-a împrumutat cu 80 de miliarde de lei în 7 luni fără să sprijine în vreun fel economia și fără niciun beneficiu pentru populație.


Un comentariu:

Cristiana spunea...

Jocuri politice pe spinarea copiilor nostri, rusine!