luni, aprilie 29, 2013

O oportunitate!

Trebuie sa recunoastem ca unul din visele pe care le avem estea acela de a avea propria firma. O firma care sa fie in intregime creatia noastra. O firma in care noi sa luam deciziile si sa stabilim regulile.
Asadar, problema cu aceste vise este aceea ca sunt usor de imaginat dar destul de dificil de pus in practica in contextul economic actual. Este foarte greu sa-ti transformi visele in realitate, spune o vorba romaneasca. Si, totusi cand vine vorba despre o firma noua nu stiu cati din voi ati auzit de noul program pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatori tineri/debutanti prin acordarea unui ajutor financiar nerambursabil de pana la 10.000 de euro.
Eu zic ca asta e o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratati. Si, daca vreti ca totul sa fie simplu, puteti apela la serviciile unei firme specializate care se ocupa cu acest lucru. Ei au experienta in domeniu si ai garantia ca nu vei rata aceasta oportunitate. 
Dar, daca te hotarasti sa actionezi de unul singur un lucru foarte important este sa aveti mare grija in ceea ce priveste normele guvernamentale, adica sa consultati ghidul solicitantului pe 2013. Trebuie sa verificati cu mare atentie ca acestea sa fie indeplinite corespunzator, deoarece, orice greseala, poate duce la respingerea dosarului tau si o alta oportunitate nu stiu daca va mai aparea curand. Daca toate aceste eforturi sunt luate in considerare, va puteti asigura ca firma voastra va avea cu adevarat succes.
Mai multe detalii despre infiintare srl d  ( d- e de la debutant), poti obtine cu un simplu click de pe site-ul:www.planul-de-afaceri.ro
Si, ca o noutate pentru acest an programul permite posibilitatea introducerii realizarii de site-uri sub forma de investitie.
Deci, sfatul meu este acela de a incerca o mica afacere, deoarece aceasta oportunitate, cu fonduri nerambursabile, merita fructificata...A avea propria firma inseamna sa fi pe propriile picioare!!!
Din blogosfera romaneasca va doresc: Succes in Afaceri:)!






Niciun comentariu: