vineri, februarie 19, 2016

Guest-post : tigarea electronica

Acum, nu cred ca-i vreo surpriza asa de mare ca tigara electronica nu e una. Fireste, ca sunt mai multe modele de tigari electronice, dar zic ca poate mai sunt oameni care nu realizeaza acest fapt. Or fi auzit de la vreun coleg, care a cumparat o tigara electronica si poate n-a fost multumit de ea. Sau poate o fi auzit de la un amic ori vreo cunostinta ca tigarile electronice sunt niste chestii inutile.

E firesc, daca au nimerit o tigara electronica de caliate slaba, n-au prea simtit atunci cand au folosit-o sau au fost nemultumiti de scurgerile de lichid sau alte chestii legate de ea.
Asadar, dragii mei, bagati la cap ca exista o multime de modele, de calitati diferite si cu functii diferite. Este important atunci cand cumparam o tigara electronica sa ne documentam, sa ne informam. Si, putem face asta singuri, doar avem internetul la indemana sau sa intrebam vanzatorul, pentru a ne indruma spre modelul potrivit. Asta daca si vanzatorul este de buna credinta.
Eu am mai scris pe aici pe blog cate ceva. Stiu ca e greu sa citim, timpul e de vina, insa e foarte bine. Daca n-avem timp sa citim, macar intrebati-ma pe mine:) ...cum am dat sfaturi multor oameni sa renunte la tigari, va pot  ajuta si pe voi… macar cu un sfat. Gratis, desigur!
Asa cum probabil ati aflat, majoritatea covarsitoare a tigarilor electronice sunt: Made in China. Asta n-ar fi o mare problema…ca doar si iPhone-ul se face tot in China. Daca nu stiati!?!. Problema ar fi ca in China se fac si multe tigari electronice de o calitate indoielnic. Cum va dati seama. Simplu! Aceste produse(tigari, telefoane, etc.) se gasesc la preturi mult mai mici decat ce-i pe piata… si, ar trebui sa va ganditi, daca merita...
Prin ce se deosebesc tigarile electronice bune, de cel proaste? In primul rand e vorba de gustul pe care il ofera si apoi cantitatea de vapori.
Hai, sa ne imaginam un fier de calcat de 10 lei, cu care trebuie sa dai de 10 de ori ca sa-ti iasa o dunga, la un pantalon  versus un fier de calcat bun cu care ai dat odata si ai facut dunga.
Asa si cu o tigara electronica ieftina, de “10 lei”, nu te va putea ajuta sa renunti la tigarile clasice. E ca si cum ai trage dintr-un tub de pix… nu vei avea senzatia de fumat.
De asemenea, si atunci cand nu schimbi la timp consumabilele, adica vaporizatoarele (numite atomizoare sau clearomizoare) iti va veni iar pofta de tigarile clasice, pentru ca nu vor mai avea gustul pe care-l cauti.
Consumabilele astea, de care aveti nevoie luna de  luna, au preturile apropiate. La kiturile de tigari, in schjmb exista preturi diferite… in functie, normal de calitate, Si, gustul pe care il ofera aceste tigari este unul diferit! Daca cumperi o tigara electronica de brand, ai o garantie pentru calitatea ei.
Asa ca atentie cu tigari electronice de proasta calitate! Mergeti pe recomandari sau intrebati daca aveti neclaritati.

Pentru mai multe informatii cititi articolul acesta de pe borceablog.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Se numeste tigara, nu tigare mai bloggere!

albertflorentin spunea...

:)))))