luni, ianuarie 11, 2016

Ursitoare la botez sau animatori pentru petreceri copii

Ursitoare la botez sau animatori pentru petreceri copii a devenit in ultima vreme o moda. atunci cand vine pe lume un copil, iti doresti, cu siguranta, tot ce e mai bun pentru el! Iti doresti ca el sa aiba noroc in viata, sa nu duca lipsa de nimic, sa fie inteligent si ce e mai important, sa fie sanatos!
Acum, cum spuneam si in titlul acestui articol se poate sa faci ceva simbolic, adica sa chemi la botez si chiar la taierea motului, ursitoare sau animatori pentru petreceri copii. Stiu, ca e un spectacol, dar el va fi gustat de invitatii care participa la acest eveniment important din viata micutului. Zanele bune pe post de ursitoare aduc magie si ii introduc pe invitati intr-o lume de basm. Ursitoarele prezente la eveniment, aduc optimism, iar numarul de clienti in crestere pe care il au firmele care ofera asa ceva, arata faptul ca acest obicei a prins.
Textul pe care il interpreteaza ursitoarele este scris de scenaristi profesionisti. Textul urmareste povestea traditionala a ursitoarelor, finalul fiind un amestec de basm condimentat cu realitatea romaneasca. Cei mari se vor amuza cu siguranta.
Eu, v-am spus despre ursitoare pentru ca ma fost la un botez. Dupa spectacolul pe care l-au oferit una dintre ursitoare a scos o trusa mica din geanta si a inceput sa-i picteze pe fata pe copilasi cu diferite personaje din desenele animate si povestile de azi. O alta ursitoare modela animalute din baloane si le oferea copiilor. Va imaginati ce era acolo, rasete...chiote... multi din invitati si-a facut poze cu ursitoarele asta pentru ca erau si dragute...
Pentru mine a fost o zi, adica un botez, magic pe care il voi tine minte toata viata. Mai ales ca spectacolul oferit de ursitoare a fost altfel decat cele la care mai participasem.
Despre costul unei reprezentatii nu stiu ce sa va spun, ca eu nu am organizat asa ceva, dar daca sunteti in cautare de ursitoare eu din curiozitate am cautat pe Google petreceri copii si am gasit acest site, unde puteti trimite prin email o solicitare de oferta.
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti in continuare o iarna frumoasa, calduroasa si bogata in evenimente placute, iar pentru ursitoare la botez sau animatori pentru petreceri copii . Inca de la deschiderea site-ului clubul-disney.ro, aveti o categorie care va introduce in lumea magica a basmului.

PS. Nu uitati! Pentru cel mai minunat si important eveniment din viata celuli mic trebuie hranit cu cele mai bune ursitoare sau animatori pentru copii!

Niciun comentariu: