joi, februarie 04, 2016

Asa se face

Cum ar fi daca ai uita toti acei "asa se face" sau "asa trebuie" si ai incepe sa iti creezi tu noi reguli de a-ti trai viata?
Cum ar fi daca ai afla ca tot ceea ce ti s-a spus ca trebuie sa faci reprezinta doar o capcana in care tu pierzi, efectiv, timp pretios din viata ta?
Cum ar fi daca nimeni nu ti-ar mai da niciun sfat, nicio sugestie, nu te-ar ajuta sa iei decizii sau nu te-ar influenta in alegerile tale si ai fi nevoit sa afli singur ce este bine, ce este rau, ce iti foloseste si ce nu?
Daca ai urmat "reteta" si iti dai seama ca esti nefericit, ca nu simti bucuria de a trai si implinirea promise de altii, este momentul sa spui stop si sa incepi sa iti rescrii singur scenariul vietii tale.
Nu mai cauta raspunsuri in exteriorul tau pentru ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce te face pe tine fericit. Asuma-ti curajul de a-ti crea o viata originala, fara sa-ti mai pese ce vor altii la tine. Tu stii ce iti doresti si asta este tot ce conteaza. Fericirea ta iti va fi recompensa.
Gandeste cu propria ta minte, urmeaza-ti vocea interioara si, astfel, nu vei face parte dintre cei care spun, mai devreme sau mai tarziu in viata, ca nu stiu a cui viata o traiesc.
Ursula

Niciun comentariu: