marți, octombrie 14, 2014

Omul asta la trei vorbe spune trei prostii.

In opinia mea, Klaus Iohannis, nu are ce cauta in acesta campanie. Este o palarie mult prea mare pentru el, ca sa nu zic de problemele din Justitie si cele cu ANI.  Din cele trei declaratii pe care le-a facut pana acum, mi-am dat seama ca omul e pe dinafara. Sa mergi la lanasrea candidaturii tale si sa ai nevoie de doua prompetere spune inca odata despre modul in care ii trateaza el pe alegatori...Cat respect are el pentru ceilalti.

Mai amintesc doar faptul ca atunci cand voia el sa fie si ministru de interne si vicepremier si primar suspendat (..)...isi tinea conferintele de presa din sediul primariei.  Un primar ar fi trebuit sa stie macar legea 215, a administratiei locale, in care scrie negru pe alb, ca un primar poate fi suspendat atunci cand e arestat preventiv...

Omul asta la trei vorbe spune trei prostii.

Un comentariu:

castigatorul spunea...

Daca stam bine sa ne uitam pe cine are in spate Iohannis, iti dai seama ca e ca si cum ar reveni la putere PDL-ul, adica oamenii care erau urati de populatie pentru averile facute din furtul statului, vezi Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase etc.
In plus Iohannis reprezinta si PNL-ul adica cei care l-au racolat pe Becali in parlament.