miercuri, decembrie 31, 2014

Cod galben- Miercurea fara cuvinte

Codul galben vazut de la fereastra!





































Va doresc un 2015 fara pereche...de bun!

8 comentarii:

CARMEN spunea...

Acum, pentru ca ultimele ore ale anului 2014 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului si anul 2015 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute, trimit urari de sănătate, bucurii şi mult noroc! LA MULTI ANI!

Sorin I. spunea...

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2014, îţi trimit o mie de urări de bine şi îţi urez un An Nou Fericit!

Vulpita Calatoare spunea...

Cred ca trebuia sa se numeasca "Codul alb"! :-)
La multi ani cu sanatate si bucurii pentru 2015!

Unknown spunea...

Wow! Ce fain se vede!
Noul an cu bucurie, sănătate şi roade bogate alături de toţi dragii tăi!

Nicol spunea...

La multi ani si un an incredibil de bun ! :)

gigi tepus spunea...

Codul pare mai debrabă .....bine înghețat! :)
La mulți ani! :)

Unknown spunea...

Sara bună ! Acum, la cumpăna dintre ani, îţi doresc să ai parte de un An Nou liniştit şi un revelion petrecut în pace împreună cu întreaga familie. LA MULŢI ANI LINIŞTIŢI şi spornici!

Anonim spunea...

Am un prieten superb dar de îndată ce am început să ne întâlnim se ferea de intimitate. Nu am putut înţelege de ce: sunt tanară, simpatică şi fac sport, am o siluetă de invidiat. Nu am avut răbdare şi i-am cerut explicaţie. Mi-a spus că pur şi simplu se teme să nu mă piardă şi că are o problemă foarte delicate. Ei bine, am ajuns şi la pat, el a scos o cremă cu denumirea de Maxi Size pentru bărbaţi. Eram şocată şi nu mai ştiam ce să cred: să fug de la el sau totuşi să văd ce va urma? Eu nu sunt dintre cei care păsează în faţa dificultăţilor aşa că am decis să vorbesc despre acest moment. Ne întâlneam deja de două luni şi ceva, relaţia psihologică era la nivel şi era timpul de relaţie mai adâncă. El a apreciat sinceritatea şi a hotărât să explice totul. Motivul pentru mine a fost ridicol avea penisul mic. Această problemă putea fi rezolvată numai chirurgical. Dar la acest pas - nu toată lumea se hotărăşte.


[url=http://meinebewertung.org/ro/opinii-si-recenzii-reale-crema-barbateasca-maxi-size-e-devarat-ajutor.html]puteţi utiliza crema[/url]