marți, septembrie 24, 2013

Rosia Montană, revin!

Roşia Montană este un subiect mult prea important pentru a fi politizat şi folosit electoral. Am văzut cum Valeriu Zgonea îl invită pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, să meargă personal la Roşia Montană pentru că „nu doar cei din marile oraşe ne votează”.


Cred că legile nu trebuiesc făcute pentru a exploata voturile unor oameni aflaţi în dificultate! Nu trebuie făcute după pelerinaje şi divane ad-hoc, în faţa camerelor de luat vederi! Legile se fac în Parlament, cu responsabilitatea încrederii acordate fiecărui politician! Legile se fac pentru toţi românii! Iar Crin Antonescu daca va ajunge presedinte, trebuie sa fie preşedintele tuturor românilor!

Susţin cu tarie dialogul, am tot respectul faţă de oamenii rămaşi fără locuri de muncă la Roşia Montană şi cred că trebuie să găsească solutia corectă pentru prezent şi, mai ales, pentru viitor. Este motivul pentru care parlamentarii din Comisia specială vor merge la Roşia Montană, conform deciziei din interiorul comisiei. Dar nu trebui făcută o paradă din asta şi nici nu trebuiesc încurajate perindări fără sfârşit ale parlamentarilor cu caschetă, în campanii de imagine,

Niciun comentariu: